Fisklasagne med spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 hg filé av olika sorters fisk
  • spätta
  • lax
  • torsk.
  • 250 g skalade räkor
  • 1 pkt hel spenat (ca 400 g)
  • Salt
  • Peppar
  • Muskot
  •  
  • Sås
  • 1 påse räksoppa (45 g/750 ml)
  • Matlagningsgrädde (i stället för mjölk i räksoppan)
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 1 msk hummerfond
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 dl riven lagrad ost av grevétyp
  • Salt
  • 1-2 krm chilipeppar
  • 12-14 lasagneplattor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.