Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. Stäng av plattan och rör ner hackad dilloch kräftstjärtar
Ingredienser 1 kg laxfilé(er) , utan skinn 1 odefinierad rapsolja , till pensling 1 tsk citronpeppar 1,5 tsk salt 100 gram löjrom , (eller sik eller ishavsrom) 1 odefinierad citron(er) , i klyftor, till servering Sås 250 gram räkor 0,5 st gul lök(ar) , liten 2 dl crème fraiche 1,5 dl gräddfil 0,5 dl dill , hackad 1 tsk salt 0,5 tsk citronpeppar Köp receptet
Skär fisk ochtomater i bitar. Lägg i dillfrön, dilloch fisk. ½ dl hackad färsk dill. Lägg i tomatoch kräftstjärtar och koka ytterligare 1 min. 2 tomater. 1 tsk dillfrön. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskfilé 2 tomater ½ tsk salt 5 dl Kelda® Skärgårdssoppa 1 tsk dillfrön ½ dl hackad färsk dill 1 dl kräftstjärtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.