Ingredienser Portioner: 4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga med och blomma ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.