Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili Ingredienser Portioner. 4 3 dl ris t ex basmati 1 klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 350 g) 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika 2 tsk sambal oelek 3 msk olja salt 2 ägg 2 burkar tonfisk i olja (à 185 g) 2 dl sweet chilisås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Thai sweet chilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong www.ica.se
Laxstroganoff I aftonbladets kvällsbilaga för några veckor sedan hittade jag det här lite annorlunda receptet på en stroganoff med lax i Pinglans Mat
Varm sillgratäng Strö över mjölet och späd med mjölk. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med sås. Låt sillfiléerna rinna av väl Hemmets Journal
Skaldjursrulle Ta kastrullen från värmen och vispa i äggen med elvisp ett i taget. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper Hemmets Journal
Laxbiffar med chili och dillsås Till påsk är det otroligt gott med lax i alla dess former. Dessa laxbiffar är vansinnigt goda tillsammans med den kalla såsen med lite hetta i Kryddburken.se
Fläskfilé i sötsur sås Låt koka upp och servera sedan med jasminris. Lagade fläskfilé i sötsur sås och jag fick inspiration från ett liknande recept av Jennie Walldén Lindas Goda
Räkor i kokosmjölk med chili, ingefära, lime och citrongräs 400 g skalade räkor. 4 st portioner ris. 2 st stjälkar citrongräs mittkok.expressen.se
Kycklingwok De ville ha kycklingwok med mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Servera som ensamrätt eller tillsammans med nudlar eller ris Få lite matro
Ugnsbakad fylld lax med färskostkräm Blanda färskosten med crème fraiche och lägg i snittet. Servera laxen med rostad potatis och kokt broccoli mittkok.expressen.se
Krämig lax- och räkgratäng Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt Hemmets Journal
Ugnsbakad lax med örtsmör Blanda rumstempererat smör med persilja, rivet citronskal och en nypa salt. Vispa samman till ett jämt och fint mos med en elvisp eller vanlig visp MatHem
Tonfisk- och räktårta Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Dekorera tårtan med bitar av skivad citron Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.