4 900 g potatis 250 g broccoli Fiskgryta 1 morot 1/2 purjolök 1/2 apelsin 2 1/2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1 msk maizena majsstärkelse 1/2 msk curry salt och peppar 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera fiskgrytan tillsammans med kokt potatis och exempelvis lätt förvällda bönor. En krämig fiskgryta som får smak av apelsinoch curry och som man helt enkelt bara vill ha mer av
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Fräs vitlök, chili och saffran i en vid kastrull med olja. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.