4 900 g potatis 250 g broccoliFiskgryta 1 morot 1/2 purjolök 1/2 apelsin 2 1/2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1 msk maizena majsstärkelse 1/2 msk curry salt och peppar 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 600 g alaska pollock 900 g potatis 250 g broccoli 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk curry 1 msk maizena majsstärkelse salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Servera mednudlarnaoch garnera ev med koriander. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i bitar, skala och strimla moroten och lägg ner i pannan
Servera med quornbitarna. Blanda nudlarochbroccolioch pressa över lite lime. Värm några matskedar olja i stekpannan eller wok, fräs vitlöksblasten några sekunder och lägg sedan i nudlarnaoch fräs under omrörning
Krydda kycklingfilén med salt och peppar och stek i olja tills den blir genomstekt. När nudlarna är färdiga, häll av vattnet och häll nudlarna över kycklingen ochbroccolin
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.