Smaka av med cayennepeppar. Servera med pressad potatis. 600 g laxfilé. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Hacka dillen och rör ner tillsammans med rom. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
GUL FISKGRYTAMEDLAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande medlax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Serveras till fiskgrytan eller som plock till fördrinken. Låt allt puttra lugnt på spisen tills potatisen börjar bli mjuk, smaka av med salt och peppar
salt & peppar. Idag gjorde jag en god fiskgryta, jag har varit sugen på det i flera dagar och igår så lagade de fisksoppa på Sveriges mästerkock och jag blev lite inspirerad, och om ännu mer sugen
Idag blev det en riktigt härlig söndagsmiddag medfiskgryta och äppel/hallonpaj till efterrätt. Så jag sänder ett tack till min snälla pappa som skickar med mig dessa godsaker hem när jag hälsar på
Smörj en ugnsfast form med lite olja, salta och peppra fisken och lägg den i formen. Rör ihop cremè fraiche och Philadelphiaost, smaksätt ev med lite mer peppar och salt
För ett tag sedan köpte jag de där portionsbitarna med fryst torsk. Innan vi flyttade bodde vi väldigt nära en stor matvaruaffär med en fiskvagn utanför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.