1 kokt
potatisTina fisk och räkor enligt anvisningar på förpackningarna. Dela fisken i stora bitar.
1 Snitta
och skölj purjolöken och skär den i ½ centimeter breda skivor. Skär loss fänkålsdillen från fänkålen och spara till garnering. Dela och skär fänkålen i smala skivor. Fräs purjolök och fänkål i en låg, vid gryta med smör och rapsolja tills de mjuknar.
1 Tillsätt
cocktailtomaterna med spad och kycklingfond. Låt koka i 5 minuter. Lägg ner fisken och sjud under lock på svag värme i cirka 5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar.
1 Aioli:
Blanda majonnäs med skalad och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar.
1 Garnera
med räkor och fänkålsdill. Servera med kokt potatis och aioli.
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.