Medans den blir varm kan du. Värm upp kokosmjölken en kastrull eller gryta. skala och skiva morötterna. Kan tänka mig att det skulle vara gott med zucchinin, purjolök, blomkål eller kanske brysselkål
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Klyfta tomaternaoch lägg i dem. Halvtina fisken och skär i bitar. Salta, peppra och häll över grädden. Låt koka på svag värme under lock tills fisken är vit och fast, 5-10 min. 2 tomater
Den här mustiga fiskgrytanmed smak av saffran ochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.