Ingredienser Fiskgryta med grönsaker För 4 personer Tillagningstid: 45 minuter 600 g vit fiskfilé, typ kolja och torsk 1 st gul lök 1 st morot 1 st röd paprika 1 st selleristjälk 1 st zucchini 250 g sötpotatis 6 dl krossade tomater 2 st vitlöksklyfta 1 msk nypressad citron Efter tycke
Fiskgryta. Sen i med skivad fänkål, morötter i stavar och tomatpuré. När grönsakerna har lagom tuggmotstånd, häll på grädden, hackad dill och pressa i citron
Asiatisk fiskgrytamed linser och kokosmjölk. Det går förresten utmärkt att göra fiskgrytan i en wok, om man saknar tre stora kastruller att göra grytor/soppor i
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Om man har ont om tid eller ork att laga mat är det bara att ta fram burken med syrade grönsaker, blanda med lite nötter och russin och toppa med någon god dressing så har man måltiden på ett kick
Smaksätt med flingsalt, honung och timjan. Ett ofta återkommande inslag hemma hos mig och som är mycket tacksamt och enkelt att tillaga är ugnsgrillade eller ugnsbakade grönsaker
Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.