Tillsätt fänkplen och låt den fräsa med några minuter innan du tillsätter ingefäran, chilin, koriandern, lagerbladet, limebladet ochpaprikapulvrenoch rör om så det får fräsa helt kort
Smaka av med salt och peppar. Ansa och strimla purjolöken ochfänkålen. Koka upp grädde och vatten. Servera grytan med potatis eller ris och gärna en sallad
Så idag ska ni få receptet på den smarriga fiskgrytan som fanns med i kassen. Jag har ibland svårt för fisk och älskar att testa nya rätter med just fisk, då det är just fisk jag har svårt att få till i köket, eller att jag inte vet VAD jag ska göra med fisken
Servera fiskgrytanmed gnocchi och soltorkade körsbärstomater. Lägg allt i en ugnsform och blanda med pressade vitlöksklyftor, olja, salt och svartpeppar
Ingredienser Rökig fiskfilé medfänkålochpaprika Ger 2 portioner Tillagningstid. 40 minuter 400 g Valfri vit fiskfilè (så som kolja, torsk, sej eller rödtungafilé) 1 st fänkål 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st rödlök 70 g babyspenat Efter tycke
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.