Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Ingredienser 200 g potatistärningar 100 g morotsslantar 2 dl fiskbuljong 1 dl ajvar relish 1 dl lätt-crème fraiche 250 g torskfilé i tärningar salt, peppar och timjan 250 g lax i tärningar 75 g halverade sockerärter 200 g skalade räkor Garnera med
Krydda med salt och citronpeppar. Ta upp laxen ur formen och rör ner hackad dill och rom i såsen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Ingredienser Portioner. 4 500 g passerade tomater 1 bakpotatis 250 g tomater 2 dl smetana 400 g torsk 1 förp blandade frysta fisktärningar (à 300 g) Att ha hemma 7 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 tsk timjan 1 vitlöksklyfta salt och peppar bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
rikligt meddill, hackad. Smaka av med salt och peppar. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill och äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken. 1Smaka av med lite salt och låt allt sjuda tillsammans några minuter. 1Servera soppan med några fina timjankvistar på toppen
Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämig kokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.