Mustig och rejäl fiskgrytamed hemgjord buljong. Serveras med jasminris och gröna ärtor. Avsluta med att tillsätta pastis samt smaka av med salt och peppar
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skär sockerärtorna i mindre bitar. Här kan du gå med i en grupp på Facebook och läsa mer om alla fantastiska hälsovinster från gelatin som många upplevt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.