Förra veckans fiskgratäng. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Servera strömmingen med kokt potatis eller potatismos, rårörda lingon och skirat smör. Lägg upp hälften av strömmingarna på en plastskärbräda eller på ett fat med skinnsidan neråt
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tisdag = fiskdag, då passar en klassisk fiskgratäng bra. Smaka av med salt, peppar och muskot. Skala under tiden räkornaoch strö dem över fisken före serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.