Precis så är det med dagens fiskgratäng där ingredienserna är sex till antalet, fisk, purjolök, ajvar relish, inlagd paprika på burk, grädde och crème fraiche
Servera med ris och/eller blomkålsris och en god sallad. 3 msk persilja (går bra med fryst). När jag lägger upp bilden inser jag att den är katastrof och ser ut som någon klassisk rätt från 70-talet
Häll av kräftstjärtarna och häll över fisken tillsammans med ägghacket. Igår gjorde jag en fiskgratäng eller receptet säger fiskpudding men det tycker jag inte låter så gott
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg. Smaka av med salt och peppar. Fräs lök och svamp tills det är mjukt i en kastrull med smör
Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
då fiskgratäng är ganska mjuk mat och hon var sugen på något gott att äta. Min stora tjej har haft avsevärda problem med födointaget under än längre tid, på grund mag och hals besvär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.