Hyvla lite margarin över och täck med folie. Bred såsen över fisken och lägg på musslorna. Blanda potatismoset med äggula och ost och klicka eller spritsa runtom
Servera med bulgur eller couscous. 3-4 port400g vit fisk100g musslor utan skal, använde mig av frysta5st crabstiks2 ½ dl matlagningsgrädde1 gullök1 krm citronpeppar1 tsk hela fänkålsfrön1 tsk mejram½ tsk örtsaltvitpeppardill, använde frystMjöl½ dl riven ostStek fisken lite lätt för att den inte skall vätska sig så mycket, men inte så den blir genomstekt eller får yta. Placera fisken i mitten på en form och lägg crabsticks och musslor runt om, häll över såsen och ställ in i mitten av ugen på 225 grader i ca 25 min eller när gratängen fått fin färg
Häll av kräftstjärtarna och häll över fisken tillsammans med ägghacket. Igår gjorde jag en fiskgratäng eller receptet säger fiskpudding men det tycker jag inte låter så gott
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg. Smaka av med salt och peppar. Fräs lök och svamp tills det är mjukt i en kastrull med smör
Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt
då fiskgratäng är ganska mjuk mat och hon var sugen på något gott att äta. Min stora tjej har haft avsevärda problem med födointaget under än längre tid, på grund mag och hals besvär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.