Fiskgratäng står på menyn idag, en gratäng som görs i tre olika delar men det betyder inte att den är komplicerad på något vis, det behövs bara lite strategi och planering
Skala och finstrimla rödlökenoch blanda med vinägerblandningen. När vi var i Åre hade vi delat upp så man hade två matdagar och så var man två och två och roterade så man fick laga mat med olika och behövde inte tänka på det varje dag
Citronsås. Skala räkor och lägg ovan på den färdiga laxen, strö över lite finhackad rödlök. Nåt av det bästa jag vet är att höra barnen säga att de älskar maten och samtidigt äter flitigt
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Detta är en superenkel och nyttig fiskgratäng som passar perfekt som vardagsmat. Jag jobbade på nationaldagen, men har sen varit ledig och njutit av vädret
Jag talar självklart denna gång om fiskgratängen med sin milda krämighet och värmande smak. Bryt av stjärten från havskräftan och ta bort skalet samt tarmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.