Vi åt ajvarfiskgratängenmed matvete ochharicot verts. Förra veckan gjorde vi den här fiskgratängen, en fiskvariant av ajvarkycklinggratängensom jag tycker om så mycket
Blanda med parmesan och hackad persilja. Rör ihop crème fraiche, ajvar relish. Har du ett fryst fiskblock, låt det tina först och krama ur det mesta av vattnet
Precis så är det med dagens fiskgratäng där ingredienserna är sex till antalet, fisk, purjolök, ajvar relish, inlagd paprika på burk, grädde och crème fraiche
Blanda med färsen ochforma sedan små biffar och stek några minuter på varje sida. Jag tyckte inte alls omajvar relish för några år sedan, men så hände något (vad
Pasta Ajvarmed sting. Ingen planering dock på vad som skulle hamna på bordet, och inte kunde man tro att det skulle sluta med en sådan här fullträff Det här går fort kan jag lova
Leif hade ugnsstekt korvmedajvar, senap ochmozarella. Barnen åt pasta till korvenmedan jag och Leif som försöker dra ner på kolhydrater åt omelett till korven
Stark ajvar är den bästa snabblösningen att ha redo i kylen, och igår fick den vänskapligt smeta in lite strimlad salami och mjuka mozzarellabitar i en supersnabb ochgod pastasås med fjäskande hetma
Späd med mjölken under omrörning. Och så var det den här fiskgratängen. Det var bara något man måste pilla i sig för att slippa vara hungrig och nya maträtter ville jag helst inte prova
Häll av kräftstjärtarna och häll över fisken tillsammans med ägghacket. Igår gjorde jag en fiskgratäng eller receptet säger fiskpudding men det tycker jag inte låter så gott
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.