Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 röd paprika 360 g räkor i lake 1 msk olja 1 dl vitt matlagningsvin 1 msk majsstärkelse 2 dl spad från räkorna 2 dl vispgrädde 2 portionsbitar lax (à 140 g) salt cayennepeppar 1 ask färsk dill (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Skala räkorna. Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna. Skär gurkan i 1 cm breda skivor. Fräs gurkan i en gryta med smör tillsammans med dill och gräslök
Sätt ugnen på 200 grader. Dela och skölj purjolöken och strimla den. Rensa och skiva svampen. Värm en stekpanna och fräs svamp och purjolök i smör eller olivolja i några minuter under omrörning och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.