Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Rör ihop fyllningen och fyll laxen. Stäng av plattan och rör ner hackad dill och kräftstjärtar
Den här laxen har en härlig smak av grädde, citron och karaktäristisk västerbottenost. Lös upp buljongtärningarna i lite ljummen grädde och blanda sedan i resten av grädden, riven ost och saft och skal av citron
Strimla och skölj purjolöken och halvera sockerärtorna. Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter. 2 dl Matlagningsvin Vitt
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skaladstrimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.