Ingredienser Portioner: 4 500 g torsk- eller koljafilé 2 tomater 4 stora kvistar färsk timjan smör salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Passade på att köpa fiskfilé över diskigår när de sålde koljafilébilligt. Ibrist på tid, eller vad jag nu ska skylla på, så blev det en hollandaisesås gjord på pulver till, men vill man kan man ju naturligtvis göra sin egen hollandaiseås
Tinatorskbitarna, salta och peppra dem runtom och lägg över i en ugnssäker smörad form. Blanda grädde, senap, ost, skinka och gräslök och häll blandningen över fisken
¾ dl arborio- eller carnaroliris. ½ dl vittvin. ½ dl riven parmesanost. dill. Ingredienser 10 g torkad karljohanssvamp, ca 1 dl. 1 tsk raps- eller olivolja. 1 finhackad schalottenlök. 300 g vitfiskfilé, tex torsk eller kolja
Tinafiskfilén om fryst används. Hetta upp en klick smör i en kastrull. Lägg fiskfiléni en ugnsform. Stek löken i smöret på medelvärme så att löken blir mjuk och genomskinlig
Lägg fiskfiléerna på varma tallrikar och ringla över paprikasåsen. En sak som är roligt med att ha en matblogg är att man får mycket positiv feedback från vänner, arbetskamrater och andra man kanske stöter på iolika sammanhang
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.