Det senaste året har min kärlek till mjölkprodukter fallit mellan stolarna. Från att dagligen ha ätit fil, grädde, keso och kvarg är jag nu nere på mjölk till gröten och gräddiga såser
Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Härliga soliga fredag. Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Hej igen vardagsmaten. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Strö den skivade squashen över fisken. Häll över grädden så att den rinner ner på sidorna om fisken. När fisken är vit istället för genomskinlig hela vägen igenom är den klar
Jag har nog lite svårt att få nog av karréstekarna så här års och i samband med att plastpöjken var sugen på att laga mat tillsammans en söndag som denna så passade steken helt underbart bra
Min kusin V bjöd på en variant av den här fisken förra sommaren, då med räkor. Häll gräddblandningen över fisken och laga fisken i 200° i ca 20 min eller tills fisken är klar
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
Efter vintersolståndet fick jag kombucha av Österlenhäxan Shaeen Svanede. Kombucha sägs hr en avgiftande och renande effekt på kroppen, samtidigt som det enl
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.