Fiskburgare. Blanda crème fraiche med sweet chilisås och smaka av med salt och peppar. Dressing. Låt var och en plocka ihop sin egen burgare och servera med knapriga rotfruktsstavar
Ingefärsdressingmed cashewnötter. Prova, det är förmodligen den godaste såsen. Det är en dressing som fungerar fantastiskt till sallader, men blir även en fantastisk sås till tex kyckling
Min fars paradrätt är denna fantastiska Musselgryta med sötpotatis och blåmusslor, som faktiskt inte bara är underbart goda utan också renar t ex Östersjön
400 g pollak eller likvärdig fisk. 11 ägg. 11/2 dl veteströ. 11 tsk salt. 1Peppar. 1400 g pollak eller likvärdig fisk 1 ägg 1/2 dl veteströ 1 tsk salt PepparRiv den halvfrusna fisken i en matberedare
Fiskburgare. Blanda turkisk yoghurt med sambal oelek, honung och smaka av med salt och peppar. Dressing. Låt var och en plocka ihop sin egen burgare och servera med några rotfruktsstavar
Blanda iihop alla ingredienser - för hand eller vispa ihop med en elvisp med degkrokarna. Jag hittade ett recept på nätet som jag gjorde om efter egen smak och jösses vad goda de blev
Så galet god att den kan ätas med sked. Jag föredrar en caesarsallad med enbart kyckling, sallad, krutonger och dressingen men du kan förstås blanda i vilka fler grönsaker du vill
Igår köpte jag rökta små godingar i affären, med massor av vitlök på. Servera potatissalladen meddressingen, den rökta makrillen och eventuellt kokta ägghalvor
Dressingmed harsyra…. Idag får du ett recept med både smak och färg av våren, mycket läckert fotograferat av min fina vän och kompanjon Therese Renåker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.