Fiskburgare med romsås
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 pers
  • 8 st burgare
  • 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk)
  • 2 ägg 2 tsk maizena
  • ½ finhackad rödlök
  • 2 msk finhackad dill
  • 3 msk hackad färsk basilika, timjan, kyndel och rosmarin eller Provencalekrydda (Findus frysta)
  • 1 msk salt
  • 1 krm malen Vitpeppar
  • 1 röd chili , 2 cm, finhackad utan kärnor
  • 3 dl naturell yoghurt eller gräddfil
  • 1 st burk stenbitsrom, 75 gr ½ rödlök, finhackad
  • 1 msk dill
  • 1 msk Provencale krydda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.