Fiskarfruns lyxiga fiskgratäng
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé, fryst och tinad
  • 400 g torskfilé, fryst och tinad
  • 4 dl vispgrädde 40 %
  • 200 g färskost (t ex philadelphia)
  • 2 msk koncentrerad hummerfond
  • 2 msk dill, hackad
  • 0,5 msk curry
  • salt
  • peppar
  • 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
  • skalade räkor (valfri mängd)
  • ris (eller pasta eller kokt potatis)
  • grön sparris, kokt (eller broccoli)
  • 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
  • Garnering skalade räkor (valfri mängd)
  • Till servering ris (eller pasta eller kokt potatis) grön sparris, kokt (eller broccoli)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.