Smaksätt med pressad citron, dill samt salt och peppar. När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Fräs den i en gryta med smör på medelhög temperatur. Smaka av med salt, peppar och citronjuice. Slunga gulbetorna i brynt smör, smaka av med flingsalt, citronskal och pepparrot
Toppa soppan med morotsstrimlor och dill. Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min. 2 msk hackad färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 200 g gösfilé 65 g bladspenat 1 morot 2 msk hackad färsk dill
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. 0,5 dl hackad dill. 0,5 dl hackad dill. Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Strö över dillen. Suttit i telefon med sjukvård, folktandvård, sjukgymnast, dans m. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.