Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpåfisken. Det är lätt att glömma bort att det faktiskt finns de som jobbar även på sommaren
Lägg fiskenpå ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron. Sätt på ugnen. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Lägg fiskenpå ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron. Sätt på ugnen. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Modifieringen kom sig av att jag hade slut på aluminiumfolie och därför inte kunde ugnskoka fisken. Sedan tog jag upp fiskenmed hålslev och la den i formen som jag ringlat lite olivolja istället för att smörja med smör
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Servera med couscous. Dela fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i grytan. Blanda samman allt och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5-10 minuter. 400 g fiskfilé
Servera fiskenmed rotsaksmos och citronklyfta. Strö ströbrödsblandningen över fisken. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
När du rimmar något så ska du inte salta vid fortsatt tillagning, så tänk därför på att om du inte rimmar fisken här så måste du dra några varv med saltkvarnen i paketet också
Tina fiskblocket. Servera gärna med ris och grönsaker. Lägg fiskblocket i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraiche, senapen och den hackade löken och bre över fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.