Fisk med parmesanmos och svampfräs
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Torskfilé Färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 140 g Pesto Grön
  • 1 kg Potatis Mjölig
  • 3 dl Mjölk
  • 100 g Grana Padano
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 150 g Haricot Verts Färsk
  • 250 g Färska champinjoner
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 2 krm Oregano - torkad
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.