Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmedbladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Friterad fisk. Gräddstuvad spenat Ta fram den djupfrysta spenaten och låt tina • Krama ur eventuell vätska • Fräs den finhackade vitlöken – eller schalottenlök om du inte gillar vitlök – i smöret • Tillsätt spenaten och rör om • Slå på grädden och låt puttra i några minuter • Riv citronzesten över • Smaka av med salt och peppar och servera direkt
salt & peppar. Servera medfisk och potatis. Stek i smör tills fisken är färdig. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag började äta färsk spenat och sen gick det plötsligt bra med djupfryst och sen började jag äta stuvad spenat också
Servera den stuvade spenaten till panerad fisk och färskpotatis. Så ikväll försökte jag mig på att laga lite stuvad spenat som serverades tillsammans med panerad torsk och färskpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.