Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk
Skölj och skär fisken i mindre bitar. Servera med sweet chilisås och en limeklyfta. Vill man ha svagare, mer barnvänlig sås kan man blanda sweet chilisåsen med turkisk yoghurt
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry ochfiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Skiva fiskfilénoch lägg i en ugnsfast form. En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk. Men jag har ju flera dagar till på mig att fixa en fiskrätt nu i december
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.