Fisk med frasigt täcke
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 550 g fisk
  • 1 tsk salt
  • 2.5 msk citron
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 bitar hårdost
  • 2 skiva formbröd
  • 1 st persilja
  • 1 tsk dragon
  • 50 g matfett
  • 3.5 st tomater
  • ost
  • 550 g fisk torsk, kolja, sej 1 tsk salt 2.5 msk citron pressad saft 1 st vitlöksklyfta pressad 1 bitar hårdost ca 50 g 2 skiva formbröd vitt 1 st persilja knippa 1 tsk dragon 50 g matfett rumstempererat 3.5 st tomater ost ev riven Ugn: 200º

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.