Fisk med Caesarröra
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör
  • 1 hårdkokt ägg
  • 50 g sardeller med kapris
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ dl färskriven parmesanost
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • salt och peppar
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Caesarröra: 1 hårdkokt ägg 50 g sardeller med kapris 1 tsk dijonsenap ½ dl färskriven parmesanost 250 g KESO® cottage cheese salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.