Krämigfiskgratängmedskogschampinjoner – gör så här. Koka upp och häll svampblandningen över fisken. Blanda ut majsstärkelsen medlite vatten och rör ner i såsen
Krydda fisken på båda sidormed salt, peppar och citronpeppar. Till den här fiskgratängen passade jag på att använda mjukost som jag fick från Kavli & Smakbox för ett tag sen
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Servera fiskenmed brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva. Dra sedan bort pannan från plattan och låt fiskenvilaini rätt temperatur så får du en saftigfisk
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.