Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Fiskpinnar är kanske inte det mest exklusiva man kan äta ifiskväg men jag tycker faktisktriktigt bra om dem, även om jag anser att inte alla märken håller en ätbar kvalitet
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
anitas-12
Det blev så gott! Jag tog också i ost med vitlök o örter. Fiskbuljong i stället för svampbuljong. Vi åt potatismos till! Supergott!!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.