Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa medräkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara medliteflingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
) och serverade fiskenmedräkor, riven pepparrot och ett brynt smör. Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmed bladspenat, rostad blomkål (för övrigtotroligt gott
Blanda limeskal, juice, chili och koriandermed räkröran. Torsk med het mango och räkröra. Iperioder är viriktigtduktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan
Servering. Ingredienser 12 dl vatten. 4 msk konc kycklingfond. 300 g grön sparris. 2 vitlöksklyftor. 1 msk smör tillstekning. 3 dl arborioris. 2 dl vittvin. finrivet skal av 1 citron. ca 2 msk citronsaft. ca 500 g stora räkormed skal
Lägg ner resten av räkorna och kall fiskmed några dillkvistar emellan. Rulla ihopfiskfiléernamedskinnsidaninåt och lägg dem bredvid varandra i en traktörpanna eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.