Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Anette fyller 50 och bjöd på en god fiskgratäng. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills fisken är klar. (recept från 2pojkar 2 flickor)
Salta och peppra fisken. Ta ut formen och häll av fiskspadet i en bunke. Blanda mjukost, creme fraiche, morot, citronskal och crabstick tillsammans med fiskspadet, smaka ev
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med crème fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Använd då vätskan frånfisken i stuvningen. Fräs svampen i smör så vätskan från svampen kokar in. Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.