Fisk-Favoriten I Ugn---4 Porttioner
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g djupfryst fisk
  • 12 msk margarin
  • 11 msk vetemjöl
  • 11 tsk salt
  • 12 dl matlagningsgrädde
  • 15 msk chilisås
  • 11 dl riven ost
  • 1 Klippt dill
  • 1 Tillbehör
  • 1 Kokt potatis
  • 1 Eventuellt sallad
  • 1200 g djupfryst fisk 2 msk margarin 1 msk vetemjöl 1 tsk salt 2 dl matlagningsgrädde 5 msk chilisås 1 dl riven ost Klippt dill Tillbehör Kokt potatis Eventuellt sallad1. Sätt ungnen på 225 grader sedan smörg den ungnssäkra formen med margarinet. 2. Skär fiskblocket i 2 cm tjocka skivor 3. Strö ut vetemjölet över smöret i formen och lägg sedan dit fiskbitarna som du sedan strör saltet på. 4. Häll matlagningsgrädde i en liten bunke och blanda i chilisåsen sedan häll över blandningen över fisken. 5. Riv osten och strö över fisken. (kan hoppa över ost.) 6. Sätt fisken i mitten av ungnen och låt stå i ca 20-27 min. 7. När fisken är färdig strö lite dill över för en liten extra smak-tuch. Lycka till!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.