Fisk & chips med örtmajonnäs
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskfilé
  • 1 dl vetemjöl
  • salt och peppar
  • 1 l frityrolja
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 msk maizena
  • 2 dl öl
  • 1 st äggvita
  • 1 krm strösocker
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk crème fraîche
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 dl hackad persilja
  • chips
  • citron
  • 600 g torskfilé 1 dl vetemjöl salt och peppar 1 l frityrolja Frityrsmet: 0.5 dl vetemjöl 2 msk maizena majsstärkelse 2 dl öl 1 st äggvita 1 krm strösocker Örtmajonnäs: 1 dl majonnäs 3 msk crème fraîche 0.5 dl hackad dill 0.5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med: chips salta citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.