Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Servera med fisk och kokt ägg. Jag har aldrig lagat detta själv och helt plötsligt för några dagar sen så blev jag jättesugen på stuvad spenat och ägg
Häll överi en ugnsform. Tillsättspenat och stek tills det mjuknat. Ok, ok, detta skulle egentligenblivit något som heter börek som är en turkisk maträtt, typ som en paj med filodeg
Tinaspenaten och krama ur vätskan. Pumpa är inte något som jag vanligtvis äter, eftersom jag tidigareinteriktigt kunnat med smaken, men efter att ha ätit denna mycket goda pumpagratäng så kommer det nog att dyka upp fler rätter med pumpa här iframtiden
Gräddstuvad spenat Ta fram den djupfrysta spenaten och låt tina • Krama ur eventuell vätska • Fräs den finhackadevitlöken – eller schalottenlök om du integillarvitlök – i smöret • Tillsättspenaten och rör om • Slå på grädden och låt puttra i några minuter • Rivcitronzestenöver • Smaka av med salt och peppar och servera direkt
Lägg dem på en plåt, ringlaöverlite olja och valfria kryddor. Stek i smör tillsfisken är färdig. Hade du berättat för mig när jag var liten att jag skulle bli glad när vännen Sara gav mig en stor påse spenat skulle jag inte trott dig
Servera den stuvade spenatentill panerad fisk och färskpotatis. Jag har under min uppväxt aldrig tyckt om stuvad spenat, det var iprincip det värsta som man kunde få i skolmatsalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.