Fish taco har man ju hört många lovord om. En fräschare och lättare variant, sägs det. Och det är väl ganska genialiskt att förena den svenska fredagsmysfavoriten med sin ständiga strävan att få med fisk på matlistan minst två gånger i veckan
Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader
min ungefärliga och underbara fish taco. Den här maträtten har jag tänkt blogga om många gånger, för den är en riktig favorit här hemma, men jag mäter liksom inte så noga när jag lagar den, och drar mig för att bara kunna skriva ungefärliga mått
Fish Taco with trout and coleslaw. Röding. Det kanske låter fancy, men faktum är att rödingen oftast är billigare i Milanos supermercati, än laxen - och eftersom den är minst lika god, så är det ju nice att kunna vara ekonomisk lite då och då
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.