Vegansk Fish n chips – Jävligt Gott festivalkäk med Bråvallafestivalen. privata sponsorer som gör programmet möjligt genom att gå in med en mindre summa varje månad, som bland annat ger dem tillgång till ett onlineforum där innehållet i programmet planeras, men som också får möjlighet att själva också vara gäster tillsammans med programmets aningen mer namnkunniga gäster
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
blanda mjöl, bakpulver och maizena i en skål. Fish’n’chipsmed curry och äppelmajonnäsIstället för citron är det gott att servera maltvinäger till och ringla över vid servering
Blanda allt till remouladen och låt stå i kylen medan du lagar fisken. -) Mannen har bestämt hela helgens meny och det är jag glad för då det är lite idétorka ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.