Hej. Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Tomaterna var sena i år men har givit desto mer skörd nu på sensommaren och i början på hösten. Fortfarande plockar jag in ett gäng solmogna tomater varje dag vilket förstås är helt underbart
Så fort det går, redan Påsk Afton och det är så kallt att man inte vill vara ute. Men inne är det varmt och de små godingarna med föräldrar skall komma på lite Påskmat och sen blir det ägglekande i trädgården…
en bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det
Igår firade jag och min man 10 år som gifta. Tennbröllop minsann. Det får mig att känna mig aningen gammal, men mest är det att jag inte kan fatta att det är 10 år sedan vi vigdes i Thailand
Sen så fortsätter den med att vi har bjudit broder med familj, svärfars, min mor och far på Farsdags middag och för att fira att jag fyller år den 16 ( alltså idag tisdag) så vi gjorde två flugor i en smäll
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Om inte så i alla fall på väldigt länge. Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås
Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Hoppas att himlen spricker upp och solen visar sig såsmåningom så att min syster och svåger, dit jag egentligen är bjuden i dag för det årliga firandet, får en fin dag
Juli månads utmaning på Söta saker var ju 2 smaker och vårt bidrag hittar ni här. Men som vi skrev då så fortsatte fantasin flöda så det bakades en sorts cupcakes till (som vi dock inte skickade in) denna gången en blandning av sött och salt
Firandet började redan helgen innan jag fyllde år, då två barndomskompisar kom förbi och firade mig. Sen den 17 nov så va det då dags för det stora firandet
Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. God kväll på er. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.