Lenas födelsedaginfaller under en perfekt tid på året rent firarmässigt. Nåja, över tillfirandet. Ingen ålder isigochingen av oss har problem med att bli äldre
Födelsedagenfiradeslitei förväg i söndags då jag bjöd en kär vän på denna grymt goda kaka. en sockerkaka smaksatt med mittfavorit-Earl Grey (från Pekoe, du hittar det här) och toppad med härligtsötsyrligcitronfrosting
Ha en riktigt underbar Valborgshelg, vad ni än väljer att äta, och hur ni än väljer att fira. Idag är det Valborg, ochvi går man ur huse - åtminstone här i Uppsala - för att hälsa våren välkommen
Födelsedagsgrisen gav godkänt vilket ju så klart var huvudsaken. Den blev riktigt hög ochfinochinte så där galet söt utan kändes rätt fräsch trots att det faktiskt är en gräddtårta
Arkiv Välj månad oktober 2014 september 2014 augusti 2014 juli 2014 juni 2014 maj 2014 april 2014 mars 2014 februari 2014 januari 2014 december 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 augusti 2013 juli 2013 juni 2013 maj 2013 april 2013 mars 2013 februari 2013 januari 2013 december 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 2014 se
Dagen har börjat med sång ochytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här ochfirademinfödelsedagigårblir det antagligeninte mycket mer firandeidag
På kalaset blir det bara hembakat ochvi bjuder på kärleksmums, blåbärsmuffins, morfars bullar, hallongrottor och kolakakor (eller försvinnande goda som de kallas i vår familj)
Idag är det dessutom Amandas födelsedagoch den har vi självklart firat från morgon till kväll. Vi började med våfflor till frukost och på kalaset med släkten åt vi tacopaj ochistället för traditionell tårta bakade jag och Amanda små pavlova
Det är så gooooott jag skulle kunna äta det varje helg, och så lite bubbel till förstås. Vänd ner mjölet blandat med bakpulvret och de hackade nötterna
Koka upp och låt koka i en minut. Rör ner sylten och blanda väl. Rätterna är så pass enkla att vi har gjort fyrarätters som har tagitväsentligt mer tidi anspråk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.