Värm mjölken och smular ner jästen, blanda ner smör, salt, socker, kanel och äggen. Blanda mjölkblandning med mjölet i en köksmaskin eller från hand och knådar haftigt
Jag har verkligen kärat ner mig i ingefära de senaste åren sisådär. Innan var jag den som petade bort ingefäran från sushi-tallriken och undvek allt vad hette ingefära
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Enkla mellanmål är de bästa – men samtidigt skall de helst vara lyxigt goda på samma gång. Jag siktar på att allt jag äter skall vara en fullkomlig njutning och äter (sällan) aldrig något bara för att få i mig mat
Parmesanduchess med varma körsbärstomater. Här kommer receptet på parmesanduchessen. Jag gjorde som vanligt helt galet mycket mat, hamnade på tre plåtar duchess
Vilken mathelg vi har haft med mamma o, pappa hela helgen. Så här mycket mat var längesedan jag lagade på en helg men det är ju så kul och speciellt när man har människor runt om en som är lika matintresserade
Såhär i sommartider är varenda mattidning fylld av grillat och det är självklart jättekul och ger mycket inspiration både hur du gör och med vilka råvaror
Lördagen började som vanligt med ett intensivt Body Attack-pass vid lunchtid. Jag hade inte hunnit gå på två helger då jag haft annat program och de hade bytt program som var svettigt värre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.