Lägg kakorna på plåtar med bakplåtspapper. Jag älskar verkligen finskapinnar. Pensla kakorna med uppvispad äggvita och strö över hackad sötmandel och pärlsocker
Måla ränder på käpparna med en tunn pensel med röd färg. tips Om du vill ha sötare smak kan du även strö på pärlsocker – precis som på vanliga finskapinnar
Pensla degen med äggvita och strö över med pärlsocker, hackade nötter och rivet citronskal. Skär degen i små rektanglar och lägg dem på en bakplåt med bakplåtspapper
En av hennes standardsmåkakor är de finskapinnarna (vad som egentligen är så himla finskt vet jag faktiskt inte) med lite kantig smak av bittermandel mot det söta
Finskapinnarmed sin mandelsmak är himla gott det, finns ju mängder med recept på finskapinnar men jag ville ha ett med bittermandel i och använde det som finns i boken Sju sorters kakor
Kommentarer
Åsa Nordin
Receptet går inte att öppna
Logga in eller Registrera för att kommentera.