Småkakor är bland det bästa jag vet. Det slår i stort sett varenda tårta och fyllig cupcake som finns. Här är en ny favorit som jag aldrig bakat med glutenfria produkter
Arbeta ihop smör, vaniljpulver, socker, mjöl och kakao i en matberedare eller på en bänk. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 min
En av hennes standardsmåkakor är de finskapinnarna (vad som egentligen är så himla finskt vet jag faktiskt inte) med lite kantig smak av bittermandel mot det söta
Finskapinnar med sin mandelsmak är himla gott det, finns ju mängder med recept på finskapinnar men jag ville ha ett med bittermandel i och använde det som finns i boken Sju sorters kakor
Finskapinnar, 50 st4½ dl vetemjöl½ dl socker200 g margarin eller smör5 bittermandlar eller ½-1 krm bittermandelaromPensling och garnering. Finskapinnar, 50 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.