1smör eller margarin till stekning. 12 burkar matjessill 700 g kokt skalad potatis 2 purjolökar smör eller margarin till stekning 2 dl grädde eller gräddmjölk en nypa salt nymalen peppar 2 msk ströbröd 4 msk riven ostSätt ugnen på 225 grader. Grädda lådan mitt i ugnen 20–25 minuter tills allt är genomhett och ytan guldgul
Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob. Jag har inte riktigt förstått att jag numer har alla helger lediga sålänge Jag inte bokar upp dom – så jag lyxar till dom varje gång iallafall
Vissa rätter passar både till dessert och till frukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
De passar antingen till frukost eller som ett större mellanmål. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Det räcker till frukost för oss tre, eller varför inte mellis. Perfekt då man kommer hem från förskola och skola att tillsammans svänga ihop lite scones och mysa lite medan det blåser och håller på utanför
Overnight Oats (”över natten-havre” ungefär) är det absolut enklaste sättet att få till en riktigt god och mättande och dessutom nyttig frukost även när man har bråttom
Dessa havreplättar till frukost är ingen annat än god måltid rik på protein och fiber. Stek små plättar tills de är gyllene på båda sidor och servera med keso och banan eller annan färsk frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.