Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Pensla bullarna med ägg, strö på nötter och pärlsocker. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.