Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Fräs färsen smuligi smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skivachampinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Vispa ägg och mjölk och rör sen ut jästen iblandningen. Tillsätt socker, salt, svalnat margarin och vaniljsocker
Ta fram en gaffel och tryck på bollarna så att de plattas tilllite och får fina spår av gaffeln. Jag älskar att baka småkakor och tycker att det är väldigtroligt att man av en deg kan göra flera olika sorters kakor
Jag har mixtrat med liteolika recept under åren och iblandblivitskogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Skär sen med en vass litenkniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vidi ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.