Hetta upp en rymlig panna och bryn köttet så de får fin färg. Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
600 g fläskfilé. Krydda filén med salt och peppar. Bryn den runt om i en stekpanna med smör. Blanda crème fraiche, grädde och fond i en kastrull, och koka upp
Stek köttet i lite matfett tills det har fått fin färg. Bred blandningen över köttet och gratinera mitt i ugnen ca 15–20 minuter eller tills det har fin färg och är genomvarmt. 600 g fläskfilé
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Putsa fläskfilén och salta och peppra den lätt. 2 st fläskfilé. Vira baconskivorna runtom. Stek köttet vackert gyllene runtom och lägg det i en eldfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.